Sök bostad

Vårt syfte är att göra letandet till en minnesvärd och givande upplevelse för dig

Vi är fast övertygade om att ALLA människor bör kunna uppleva bostadsletandet som något inspirerande och motiverande. Vi förstår att bostadsletandet är en viktig milstolpe i ditt liv.

Det som särskiljer Etage Mäklarbyrå från många andra mäklarbyråer är att vi erbjuder kostnadsfria och personliga möten till bostadsspekulanter. Är du ute och letar bostad i Skövde med omnejd, kan du boka ett personligt möte med oss. Vi avsätter en tid där vi träffas och går igenom dina behov och önskemål. På så sätt skapar vi en nära relation vilket vi tror förenklar din upplevelse av ditt bostadssökande.

Vi delar med oss av vår kunskap om olika strategier i en budgivning, vi bollar besiktningsprotokoll och vi förmedlar och etablerar kontakter med banker. Allt för att du som eventuell köpare ska kunna fatta välinformerade och trygga beslut. Vi tror på att du ska använda oss som bollplank hela vägen fram till affär.

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att hitta en tid som passar oss båda.

    Bli Kontaktad

    Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv ärendet så noggrant som möjligt så att vi kan ge dig den bästa möjliga assistansen.

    Vad behöver du hjälp med?