Om Etage

“För oss är vårt yrke inte bara ett jobb, det är en livsstil och vi tror på att tänka annorlunda”

Vårt mål är att ha en positiv inverkan som visar att små, individuella handlingar kan ha en inverkan på människor runt omkring oss. Genom att visa att varje individ har möjlighet att påverka och inspirera, skapar vi en kultur där människor uppmuntras att agera och göra gott.

Genom att dela med sig av erfarenheter, lärdomar och prestationer är vi övertygade om att vi kan inspirera och stötta andra i deras resa. Vår ambition är att skapa en atmosfär av ömsesidig motivation och stöd som gör att vi bygger starka och meningsfulla relationer.

På Etage är vi dedikerade till att förmedla bostäder och leverera enastående service och resultat som du kan vara stolt över.

Vi är tacksamma för möjligheten att kunna hjälpa människor i deras bostadsbehov och fastighetsaffärer. Vi är stolta över att vara experter inom vårt område och arbetar kontinuerligt för att vidareutveckla våra kunskaper och färdigheter.

Jacob Svitzer

Fastighetsmäklare

“Mig får du alltid tag på”

Att prata med er kunder ger mig en otrolig energi som hjälper mig att alltid finnas tillgänglig för att erbjuda min tid och expertis, dag som natt. Mitt långsiktiga mål är att skapa långvariga relationer och ha en positiv inverkan. Jag arbetar ständigt tillsamans med Etage för att vidareutveckla mina kunskaper och färdigheter för att leverera den främsta mäklartjänsten. Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus och finns i Skövde med omnejd.

070-766 66 11 jacob@etagemaklarbyra.se

Victor Khamo

Fastighetsmäklare

“Tillgänglig och Professionell”

– ”Jag vet att du inte jobbar nu, så jag ska inte prata jobb med dig… Men vad tror du om utvecklingen på bostadsmarknaden?” Så låter det ofta när jag pratar med vänner och bekanta under min fritid. Samtalen ger mig energi och bidrar till att stärka min passion för yrket. För mig är mäkleriet inte bara en karriär, det är en livsstil och jag finner ingen anledning att separera mitt yrke från min personliga tid. Det är en central del av min identitet, och att engagera mig i diskussioner om “jobbet” laddar mina batterier. När någon säger att något är omöjligt, tänds en låga inom mig. Jag blir motiverad att lägga otaliga timmar på att försöka göra det “omöjliga” möjligt. Att övervinna utmaningar och visa att ingenting är omöjligt ger mig en enorm tillfredsställelse vilket också speglar sig i mitt mäklande.

070-766 66 21 victor@etagemaklarbyra.se

Malin Wallén

Kontorsansvarig

“Jag finns med som en stöttande hand”

På Etage arbetar jag med det administrativa i varje bostadsaffär och finns med som extra stöd i affären. Att vara med och starta en mäklarbyrå ger mig en fantastisk möjlighet att skräddarsy förmedlingstjänsten till perfektion, med fokus på att göra processen så smidig och trygg som möjligt för alla inblandade parter. Med min gedigna utbildning och erfarenhet som både fastighetsmäklare och säljstöd kan du lita på mig som din pålitliga kontakt genom affären. Jag strävar efter att skapa en personlig och professionell relation med varje kund och att vara tillgänglig för att svara på alla dina frågor och bekymmer längs vägen.

070-766 66 94 malin@etagemaklarbyra.se

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad är värd?