Sälja

Välkommen till Etage Mäklarbyrå – För varje plan i livet

Vi brinner för vårt arbete och är medvetna om att försäljningen av din bostad är en betydelsefull händelse i livet. Därför lägger vi stor vikt i att förstå dina individuella behov, farhågor och mål.

En av våra främsta fördelar är vår förmåga att inte lämna något åt slumpen. Vi lägger ner mycket tid och ansträngning i allt vi gör och vi tror att starka relationer och ett tätt samarbete är nyckeln till att göra en fantastisk affär.

Vi är stolta över vårt rykte av att leverera resultat och överträffa förväntningar. Våra tidigare kunder har uppskattat vår personliga touch och dedikation. Vi är även tacksamma över att ha byggt upp ett nätverk av nöjda, lojala och återkommande kunder. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi arbetar hårt för att förtjäna det genom att leverera enastående service och resultat som du kan vara stolt över.

2024-01-29
Victor är en mäklare som lägger ner både hjärta och själ i sitt engagemang och driv hela vägen över mållinjen. Inte tvekat en sekund under hela processen & Victor är ett självklart val när det är dags igen.
Säljare på Lundenvägen 39C
2024-01-18
Rekommenderas skarp, väldigt duktig och proffsig.
Säljare på Ädelstensvägen 11C
2024-01-10
Victor gjorde ett lysande jobb med min försäljning. Snabb återkoppling, svarar alltid oavsett tid på dygnet och fantastisk bemötande, 5/5!
Säljare på Rotegatan 2B
2024-02-24
Det är andra bostaden Jacob på Etage hjälper mig att sälja och jag kan varmt rekommendera honom och Etage. Ett fantastiskt driv och engagemang. Bästa mäklaren. 10 av 10. Tack bästa Jacob!
Säljare på Repslagaregatan 3
2024-01-06
Jacob Svitzer är en fantastisk duktig mäklare och en underbar människa! 10 av 10. Tillmötesgående, lojal och professionell till 100%. Han är Sverige absolut bästa mäklare!!! Tack för allt bästa Jacob!
Säljare på Havstenavägen 7A
2023-11-15
Jag är otroligt imponerad över drivet Jacob visat, samtidigt som jag som lekman upplevde ett nytt grepp om att hitta köpare som jag verkligen gillade! Bra Jacob, bra Etage!
Säljare på Stakeklevsvägen 1

Betyg från hittamäklare.se

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få vara en del av din bostadsresa och visa dig fördelarna med att arbeta med en personlig fastighetsmäklare som lägger ner extra tid och omsorg på varje affär.

Victor Khamo

Fastighetsmäklare

070-766 66 21

victor@etagemaklarbyra.se

Jacob Svitzer

Fastighetsmäklare

070-766 66 11

jacob@etagemaklarbyra.se

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad är värd?