Sälja

Välkommen till Etage Mäklarbyrå – För varje plan i livet

Vi brinner för vårt arbete och är medvetna om att försäljningen av din bostad är en betydelsefull händelse i livet. Därför lägger vi stor vikt i att förstå dina individuella behov, farhågor och mål.

En av våra främsta fördelar är vår förmåga att inte lämna något åt slumpen. Vi lägger ner mycket tid och ansträngning i allt vi gör och vi tror att starka relationer och ett tätt samarbete är nyckeln till att göra en fantastisk affär.

Vi är stolta över vårt rykte av att leverera resultat och överträffa förväntningar. Våra tidigare kunder har uppskattat vår personliga touch och dedikation. Vi är även tacksamma över att ha byggt upp ett nätverk av nöjda, lojala och återkommande kunder. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi arbetar hårt för att förtjäna det genom att leverera enastående service och resultat som du kan vara stolt över.

2024-05-22
Rakt igenom toppen! Kommer utan tvekan välja denna mäklare igen i framtiden om det blir aktuellt. Rekommenderas starkt️️️️️!
Säljare på Lars Olofs gata 3A
2024-04-23
Nöjd med alla delar. Väldigt kunnig, lyhörd, ambitiös och tydlig. Det märks att han brinner för sitt jobb!
Säljare på Seglarstigen 14
2024-04-01
Lyhörd med stort engagemang. Har anlitat Victor vid tidigare försäljning och kommer göra det igen!
Säljare på Norra Trängallén 12A
2024-05-24
Jacob gjorde det lilla extra hela vägen. Gav regelbunden feedback som gjorde att vi som säljare alltid var up to date i processen.
Säljare på Spårljusvägen 7
2024-05-22
Proffsig,oerhört engagerad,kunde inte vara bättre. Tack Jacob
Säljare på Basilikavägen 1D
2024-04-26
Professionellt bemötande och lyhördhet för våra önskemål som kund. Vi är mycket nöjda, både med vårt nya lägenhetsköp och försäljningen av vår nuvarande lägenhet.
Säljare på Havstenavägen 30E

Betyg från hittamäklare.se

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få vara en del av din bostadsresa och visa dig fördelarna med att arbeta med en personlig fastighetsmäklare som lägger ner extra tid och omsorg på varje affär.

Victor Khamo

Fastighetsmäklare

070-766 66 21

victor@etagemaklarbyra.se

Jacob Svitzer

Fastighetsmäklare

070-766 66 11

jacob@etagemaklarbyra.se

Bostadsvärdering

Vill du veta vad din bostad är värd?